Underbara väder!

Söndag: Vaknade typ halv elva, åt frukost. Hoppade in i duschen, på med bikini och shorts. Ut i solen för att steka! Ligger där i två timmar, hur skönt som helst! Sedan pallrade jag mig in för att dricka lite, sätter mig vid bordet och ser Becka utanför fönstret. Springer upp och tar på mig skor, ställer mig på trappan och gapar BUS så högt jag bara kan. Bus hör inget alls, så jag får springa efter henne. Med jämna mellanrum ropar jag Bus, men hon hör inget. Tillslut hinner jag ifatt och kastar mig om halsen på henne, svettig, anfådd och röd. Becka blir livrädd! Hon har klippt sig, det är skitfint! Riktigt bra blev det!

Vi gick hem till mig och satte oss i solen och gottade oss. Efter en stund skulle vi åka till Torp. Där köpte vi godis, chips och dipp. Sedan åkte vi hem och såg på Life of Brian medan vi väntade på maten. Vi käkade grillad lövbiff och potatisgratäng, gott! Sedan tog vi min moppe hem till Bus för att hämta hennes hjälm. Vi åkte ut till grusgropen och satte oss och åt chips o dipp. Riktigt mysigt! En perfekt helg!!

Lördag:
Vaknade tidigt idag av att det ringde, snackade i tele ett tag innan jag ringde vidare till Bus för att höra om hon var vaken. Det var hon, hon stod redan i duschen! Halv tolv på en lördag!!! Jag pallrade mig bort till Bus och gosade med vovvarna lite medans Bus gjorde sig iordning. Efter det gick vi ut och sparkade liv i Bus moppe, vilket vi lyckades med. Men den var allt seg, uppförsbackarna gick i 15 Km/h.

Vi puttrade oss ut till torp för att kolla på studentklänning till Bus. Vi hittade en också, så hon kommer vara helt sjukt snygg på studenten! Jag innhandlade dessutom en svart tröja, Bus köpte en likadant. Två för 200 kr, det är bra grejor det! Sedan kom Marcus och vi kollade lite mera på kläder. Bus köpte en till tröja, grymt snygg måste jag säga! Marcus köpte två tröjor minsann, spenderarbyxorna på! Jag blev helt kär i en klänning så jag får se om jag köper den vid ett senare tillfälle. Helt galet snygg är den!

Sedan puttrade Bus hem på moppen medans lata jag åkte med Marcus i bilen. Vi kom hem, käkade ris och kycklinggryta. Jag lyckas såklart spilla fanta över hela bordet och min mat. Duktigt Sandra! Sedan åt vi hemmagjord rabarberpaj och glass. Det var gottgott. Jag och Marcus hamnade framför tvn och kollade Robinsonfinalen, den gjorde mig gott arg!

Nu har min snygging åkt hem så jag ska ta och sova. Jag saknar honom redan, men vi ses snart igen!  Det blir morsdag middag hemma hos Carinas mamma imorgon.

FUCK OFF

Just piss off.. 

De e inte värt de..

Änglar och demoner

Var på bio igår och såg Änglar och demoner, den var faktiskt bra! Sällskapet också :) Tack Marcus <3

Bara 27 dagar kvar till sommarlov! Många skoldagar går bort för vi är lediga, soft som fan!

Börjar jobba den 22 Juni , och slutar den 24 Juli tror jag :)

Vårrus

Sprang vårruset idag med Bus bl.a. Det gick helt okej, gick på 50 minuter. Jag är trött! Ska sova! Länge, eller ja tjugo över sju..


You make me smile <3

RSS 2.0