Ny dag

Idag är det lördag. Dagen började med en god frukost följt av en snabb dusch. Vid tolv åkte jag ner till stan och träffade min underbara kompis Sarah. Vi var ute och tog kort på svanarna vid strandpromenaden, sedan åt vi middag och såg på filmen Bolt. Som förövrigt är en ganska dålig film.
Fick reda på att min häst har fått kolik, det är inte alls bra. Turligt nog hade han inget i magsäcken, och han har fått antibiotika och smärtstillande. Men han måste ledas runt en kvart varje timme. Jag åker ut dit imorgon och ser hur det går med min lilla älskling.
Nu ska jag sätta mig och vara en duktig flicka och läsa lite läxor, ha en fin kväll!

Ser man på..

Som sagt, ser man på nu har jag börjat blogga igen. Detta var min kära vän Fiaas förslag, hon ville ha en till blogg att läsa. Jag hade ju en annan ganska oseriös blogg, men förhoppningsvis kommer jag vara lite mera seriös och engagerad i denna blogg. Så, en beskrivning av mig kanske skulle vara på sin plats?
Jag heter Sandra, är 16 år. Jag går på medieprogrammet i Uddevalla, där jag trivs som fisken i vatten. Om jag skulle beskriva mig själv som person skulle jag säga att jag är en glad, positiv tjej som har ett sjuhelvetes humör.
Det blir nog inget längre inlägg just nu, men jag skriver nog snart igen.

RSS 2.0