Chokladbollar!

Idag skulle vi ställa om klockan tydligen. Jag trodde att jag vaknade tidigt! Men det visade sig att jag vaknade halv elva, lite småsurt sådär. Jag lade mig i soffan och tittade på Eastenders, jag är helt fast för den serien! Efter det kom min bror och frågade om hjälp, han och min styvfar hade bakat. De skulle baka chokladbollar och hade använt sig av elvisp och hade mjöl i. Jag blev lite fundersam över vad de pysslade med, så det slutade med att jag bakade helt nya chokladbollar. Är jag inte duktig? Efter det pluggade jag matte, jag har prov nästa vecka. Önska mig lycka till! Sedan blev det mat, kycklingsallad och efter det spelade jag xbox 360 med lillebror. Nu ska jag snart hoppa i badet! Ska bli underbart skönt.


Fina bollar!


Surkotten som lyser, delade min middag med honom.



Fin dag med flickorna!

Igår var det sol och fint! Dessutom var jag ledig. Jag passade min lillebror på morgonen och sedan kom Bus! Vi satt och spelade Vem Vet Vad, innan vi gick ner till stan med Fiaa. Vi gick först till apoteket. Efter det gick vi och letade solglasögon till mig och jag hittade ett par jättefina! Men såklart när vi kom ut från affärerna så försvinner det fina vädret! Så vi gick till fjortispalatset McDonalds och åt glass innan vi gick till bussen för att åka hem, då kom solen minsann! Så då fick jag använda solglasögonen. Jag och Bus gick hem till mig medans Fiaa gick hem till Johan och Max som hon passade. Jag och Bus åt mat, kycklinggryta och ris innan hon åkte hem. Jag åkte till stallet och red Jemma. En tinker, hon är en dam med egna åsikter. Men det gick förvårnadsvärt bra, och jag är riktigt stolt över mig själv om jag får säga det själv! Så hon fick extra många tackförlektionen kramar. Efter det åkte jag hem, tog ett långt bad och sen la jag mig och sov! Fast det blev inte så mycket med att sova för det blåste som bara den. Dessutom stod fönstret upp så jag gick upp mitt i natten och stängde det.

Idag har jag vart i skolan, inte gjort sådär jättemycket. Tagit det lugnt mest. Imorgon ska vi se Hair som Sinclair sätter upp. Kanske skriver något om den imorgon :)


Tjejorna i bussen hem, inte så glada ?


Nya brillorna! Jag gillar dem iaf, och det är huvudsaken.

Badhusskräck

Idag har jag varit med och kollat på min brors simlektion. När jag steg in på badhuset och kände lukten av klor så fylldes jag av en ångest, jag ville bara springa ut därifrån. Jag har alltid hatat badhus! Kan bero på simskolan jag gick i när jag var liten. Min ångest dämpades lite när jag såg att killen i kassan var väldigt snygg! Iallafall så gick min bror och bytte om medan jag och min pappa gick in i själva hallen, då möttes jag av en annan grej som jag inte tyckte om. Man var tvungen att gå barfota inne i simhallen, alla som känner mig vet att jag verkligen inte gillar fötter och min första tanke just då var FOTSVAMP! Men jag tog av mig skor och strumpor och satte mig och väntade på bror min. Då möttes jag av en överraskning. Vem är inte min brors simlärare, om inte Elin! Blev förvånad och hälsade självfallet och pratade en liten stund. Sedan började lektionen och det visade sig att min lillebror är som fisken i vattnet! Han kastade sig i vattnet helt orädd och simmade på! Idag simmade han 100 meter i sträck och tog bronshajen, duktig är han. Dessutom hoppade han från ettan i den riktigt djupa bassängen och dök! Något som fega jag aldrig hade gjort. Min lillebror är en cool katt!

När jag kom hem till mamma åt jag pizza och sedan spelade jag lite xbox, efter det blev det ett varmt bad. Nu ligger jag i sängen och hade tänkt mig att fortsätta att läsa i Den gröna milen, som förövrigt är en väldigt bra bok. Värd att läsas!

Sol!!

Vart en bra dag idag, för det hra vart soligt ute. Man blir så mycket piggare och gladare! Vaknade idag och kände idag vill jag vara fin, så tog på mig nya tröjan och jeansen också ett halsband. Kom till skolan och hade idrott. Boxning! Så underbart skönt att bara slå sig helt slut! Att släppa ut alla känslor och bara slå slå slå. Det var välbehövligt. Efter boxningen och dusch och sådant avnjöt vi fisk och ris, jag åt ris. Sedan hade vi matte i tjugo minuter, efter det sprang vi ner till kiosken o köpte varsin cola, jag var udda och köpte en fanta. Sedan blev det engelska och sedan livskunskap! Tack för en fin dag Sandra och Johan ! <3



Nya tröjan, en väldigt skev bild men jag gillar sådana.

Myshelg!

Fredagen, jag gjorde inte så mycket. Satt hemma med familjen. På lördag åkte jag ut till Bus. Så fort man kommer innanför dörren välkomnas man av fyra monster. Som skäller och viftar på svansarna som galningar, alla slåss om uppmärksamhet. Sedan fick man en go kram av Bus, ingen ger så goa kramar som henne! Vi åkte till Simons värdshus med hennes pappa, Nina och hennes bror. Efter det pallrade vi oss hem och Bus och jag gick ut med hundarna. Jag hade turen att ha hand om de två snälla små chiuaorna (stavfel?), medans Becka fick ta hand om de stora vovvarna. När vi kom hem fikade vi dammsugare och sedan gick satte vi oss framför Busans dator och såg på Boogyman. Den var väldigt läskig! Någon skrek rakt ut flera gånger. Efter filmen gick vi ner och satte oss och kollade på melodifestivalen. Självfallet hejade man på Caroline af Ugglas som tyvärr bara kom tvåa, men vinnaren tror jag faktiskt kan få rätt bra röster i Moskva. Efter Meldifestivalen gick Bus pappa ut med hundarna medans jag och Becka kilade över till hennes bror och hans flickvän för att säga hej till deras vovvar. Vi blev bjudna på hemmagjorda veganiska muffins, som var väldigt goda. Sedan gick vi in till Becka och skulle se på Rallybrudar. Jag såg fem minuter av början och eftertexterna eftersom att jag somnade. Sov väldigt gott tvärs över Becka. Blev dock väckt på ett rätt obehagligt sätt, hon petade på mig tills jag vaknade. Då gick vi upp och la oss. Sov tillt tio nu idag, gick upp. Åt frukost med Bus, sedan gick vi ut och fotade vid golfbanan. Eller ja Bus fotade, jag var inte på humör. Sedan gick vi hem för min styvfarsa skulle hämta mig. Vi åkte till torp och köpte ny växt till Tengil. Nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt.

Bajs

Jag hostar som en gnu, men ska iaf åka o rida snart.. Btw, jag hade filmkunskapsprov förra måndagen, det var bara tre i klassen som klarade det. Jag var en av dem, jippie

Tröttis

Idag mina vänner är jag helt ensam i mitt stora hus. Dagen börjades med en kopp kaffe och en ostmacka. Efter det tog jag mig en lång, varm dusch. Efter duschen satte jag på en maskin tvätt och sedan lade jag mig soffan och kollade på tv. När tvätten var klar vikte jag den gamla tvätten och hängde upp den nya, sedan satte jag på en till maskin. Sedan lade jag mig i soffan och spelade lite och kollade msn. Jag tröttnade på msn och satte på en Beck film, tror den hette I Guds namn eller något sådant. Det var en bra film! Spännande, plus att min snygging Persbrandt är ju med! Efter filmen lagade jag mat, Stekt potatis i grillkrydda och köttbullar. Sedan avnjöt jag min middag i underbar ensamhet och nu ska jag lägga mig och glo på dumburken igen.

Ursäkta..

Jag orkar inte just nu..
Jefree Star, Medic Droid och Scotty Vanity gör min dag.. <3

RSS 2.0