Lördagkväll

Haha klockan är snart nio, det är lördag och jag är dödstrött! Jag fattar inte varför jag blir jättetrött såhär tidigt varje kväll. Måste vara skolan som sliter eller något i den stilen. För dessutom vaknar jag sju varje morgon, även helger, fast jag inte behöver! Det är väldigt enerverande! För min blåsa tvingar mig att gå upp på toa och sen tar det låång tid innan jag somnar om!

Men nu ska jag inte klaga mera (tror jag). Just nu sitter jag i min älskade säng och ser på Family Guy, jag väntar på att min älskling ska komma tillbaka från toa. Oj vad toainriktat det här inlägget blev. Idag har vi tagit det jättelugnt hemma hos mig, vi åt jättegod mat! Tjälknöl och potatisgratäng med sallad till. Det var smaskens!

Om mindre än två veckor fyller jag 17 minsann! Det ska bli skoj antar jag. 17 är ju inget direkt speciellt att fylla. Men det blir nog lugnt firande med familjerna och kanske någon tacokväll för kompisar. Jag satsar på att slå på stort när jag fyller 18.

Jag håller på med ett utbyte i skolan, vi får våra kineser snart! Vi ska ta hand om dem i två veckor och visa dem Bohuslän och hur den svenska skolvärlden fungerar. Nästa höst åker vi antagligen till Kina i två veckor. Det ser jag verkligen fram emot! Men självfallet ska det bli roligt att få besök av kineserna.

Nu kom babe tillbaka. Han är så himla söt, han satte sig och kollade på akvariet och såg verkligen jättebekymrad ut och frågade om vi inte ska ta upp den fisken som ser gravid och sjuk ut. Vilket vi såklart gör, BB here the fish comes. Vi har ett 100 liters akvarium ihop. Vi var dumma nog att köpa guldfiskar och guppys vilket resulterade i att guldfiskarna äter upp mina älskade guppys. Så nu funderar vi på att antigen bara ha guldfiskar eller släppa i en silverhaj eller kampfisk för att se vad som händer.

Bus har fyllt år, grattis.. Antar jag..

Imorgon ska vi iväg på kalas till Chrisses brorsa. Det ska bli skoj tror jag allt. Vi ska elda imorgon minsann! Jag älskar att elda, lukten av rök. Nu låter jag som en pyroman men det är jag inte! Jag gillar bara när höstluften förenas med röklukten. Det luktar så underbart gott. Haha vad knäpp jag låter nu!

Gissa vad folket, lilla jag har testat på att skjuta luftgevär! Kan man tänka sig? Haha, men det gick faktiskt hyfsat. Jag fick 180 av 200, men det kunde ju vart bättre. Men lite stolt är jag allt. Får se om jag skjuter någon gång igen.

Imorgon ska jag rida, det ska bli kanon, måndagar är bäst! Hoppas på att jag får min lilla älskling Musse men det går allt bra med någon annan med.

Nu ska jag se på tv och sen sova! Pusshaj, er TiGr


Suddig bild, jag vet. Någon hade svårt med inställningarna på min kamera ;) <3

Uppdatering!

Hej hopp alla glada!

Jag lever, jag lovar! Har bara inte vart aktiv på min blogg på vädligt länge. Det har vart så mycket annat att göra. Skolan har börjat nu minsann! Nu går man i tvåan, tänk vad tiden går fort! Det är rätt skönt att vara tillbaka i skolan, att ha något att göra på dagarna. Dessutom läser vi rätt många nya, roliga och intressanta ämnen. Jag har börjat läsa text och rörlig bild vilket är väldigt skoj. Text är bra för mig eftersom att jag gillar att uttrycka mig med hjälp av pennan och jag gillar att säga min åsikt.

Ridningen går bra, det går framåt. Jag red igår, hade tema övergångar, markarbete. Jag red Musse, som faktiskt var relativt pigg och trampade på bra. Lektionen gick rätt bra faktiskt, förutom att det var väääldigt jobbigt att svänga i galopp och dessutom galoppera över en bom. Men i det stora hela gick det bra, jag fick igång honom riktigt ordentligt. Jag älskar verkligen den hästen!

Jag ska till London, mina vänner! Den 26 Oktober bär det av! Ska hälsa på min moster och hennes familj, dessutom ska jag shoppa järnet! Jag ska åka med min kära mor och bror, efter lite fjäsk så får min älskling följa med! Vilket ska bli underbart roligt, kommer bli massa mys!

För övrigt firar jag och Chrisse tre månader snart, den 19:e smäller det minsann! :) Dessutom fyller jag år snart! 17 år blir man nu, den 8:e så blir jag stor flicka.

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund, ha en fortsatt bra kväll.

P.S. Lägger in en bild på mig och min snygging bara för att.. D.S


RSS 2.0