Regn regn och mera regn

Så sjukt tråkigt väder! Det bara regnar och regnar och regnar. Man blir ju nästan deprimerad. Tur att jag har världens bästa pojkvän och vänner som kan förgylla mina dagar. Får självfallet inte glömma min kära mor <3

Vi har fått nya fiskar i vårat akvarium. Vi fick dem av mammas kompis Cattis som skulle lägga ner sitt akvarium. Två malar fick vi varav en är enorm och taggig. Ser ut som en liten drake. Vi fick även en enorm gul fisk och en liten gul fisk, dessutom fick vi en guldfisk som är rund som en pingisboll. Men den är väldigt söt minsann. Bilder på vårat akvarium kommer någon gång när jag har haft tid att ta kort och lägga in i datorn.

Jag har börjat rida i en ny ridgrupp på tisdagar nu. Det är en riktigt bra grupp med seniorer som är duktiga. Har även fått en ny ridlärare och hon verkar kanon. Har haft världens träningsvärk efter varje ridpass nu. Det är ganska mycket tuffare nu än vad det var förr. Men det är gott att känna att man har fått röra lite på fläsket.

Svininfluensan är ett väldigt aktuellt ämne just nu. Jag har valt att inte ta svininfluensavaccinet. Vilket folk tjatar en väldigt massa om. Jag blir så himla trött, mitt liv mitt val. Inse folk, sluta tjata!

Idag har vi julpyntat hemma. Mysigt med glögg och tomtar här och där. Anledningen till att vi pyntar så tidigt är att vi är hos far nästa vecka då vi brukar pynta. Vi skulle egentligen pyntat imorgon men det sket sig för att vi måste tydligen vara på ett kalas.

Imorgon är det dessutom öppet hus på min skola. Mellan 10-14, jag ska antagligen guida. Det ser jag inte fram emot. Jag pratar alldeles för tyst för att göra sånt. Jag har en låg röst över lag och jag hatar att behöva höja den i onödan. Men det blir nog bra ändå, för jag vet att efteråt kommer världens bästa pojkvän och hämtar mig och ger mig massa kärlek. Dessutom kommer antagligen min Bus ner så att jag får umgås lite med henne. Blir antagligen lite julklappsshopping. Nice nice!

Nu ska jag vara lite social med världens bästa, Puss älskar dig Christian <3.

Vi hörs snyggingar!

Hemma från London sen länge

Hallå folket!
Vi har vart hemma från London sen länge, men jag har haft en väldigt massa skolarbete att göra. Menmen så kan det vara. Igår bowlade jag med min Bus! Eller ja satt och kollade på. Det var det tråkigaste jag har gjort på väldigt länge. Idag har det vart en massa plugg och spelat sims 3 minsann! Här kommer lite bilder från Londonia tänkte jag skriva men kom på att de ligger på hårddisken för att jag snart ska få windows 7 i datorn. Haha det får bli en annan gång, ha en bra kväll!
Puss eran TiGr


RSS 2.0