Jullov!

Nu har jag äntligen fått jullov! Så jävla skönt!! Sitter just nu hemma hos Chrisse och lyssnar på dobermann medans han spelar tvspel. Jag är rastlös idag sitter och dansar i stolen.. Detta hör till ovanligheterna när det kommer till mig. Det kan bero på att jag har sovit i snart två timmar. Perfekt sätt att inleda ett jullov om ni frågar mig!

Vet ni vad? Chrisse har ridit häst nu. Tyvärr har jag inget bildbevis. Men han var på min ridskola och hade en privatlektion på en halvtimme och red min lilla älsklingsMusse. Detta gick kanon! Chrisse både travade, red lätt och styrde helt själv genom slalom. Jag är riktigt stolt över min älskling!

På ridfronten för mig går det kanon. Rädslan har släppt helt nu. Så länge vi inte pratar om hoppning för då är jag fortfarande livrädd. Men faktum är att i tisdags hoppade jag faktiskt tre hinder och räknade galoppsprången emellan dem, sedan skulle vi få in flera galoppsprång mellan dem. Det gick väl sådär, med tanke på att jag var totalt övertygad om att jag skulle dö. Men det gjorde jag inte. Musse skötte sig utomordentligt och skuttade lite ovilligt över hindrerna. Tack till honom! Nu är det uppehåll tills nästa år. Tur som jag har ska jag rida två gånger i veckan de första två veckorna nästa år. Gott!

Jul iår firar jag hos min kära fader. Tillsammans med min älskling. Sedan åker vi över till hans släkt och firar där. Jag har köpt världens bästa julklapp till Chrisse. Kan dock inte säga det här, så jag lägger upp det efter jul. Jag är sjukt nyfiken på vad jag ska få av honom.

Idag har vi vart ute och busat i snön. Eller ja, jag och Scarlet busade medan Chrisse skottade snö. Vi lekte med tennisboll. Ni ska se hur söt hon är när hon skuttar i snö som är lika hög som henne. Jag kunde inte hålla mig från att kasta lite snö på min snygging. Men kul hade vi..

Ikväll ska vi göra marsipangodis. Eller jag tittar nog mest på.. Haha marsipan är blä!

Nu ska jag socialisera. Ha en fin dag!


Bjuder på denna. Jag brukar vara lite knepig när jag pratar i telefon.

December!

Hell yeah, det är december nu minsann! Jag känner mig sjukt duktig, jag har hunnit köpa julklappar till mor, far, syster, styvföräldrar. Nu fattas det bara till brorsan, P3 och såklart min underbara älskling! <3 Som tur är har jag redan kommit på vad jag ska köpa till dem. Gott säger jag bara. Första året på länge jag har vart ute i såhär god tid.

Det snöade igår, det gillar vi inte. Jag gillar inte snö, det är kallt och blött. Dessutom älskar folk att kasta snöbollar på mig och eftersom att jag har noll bollsinne är det ingen chans att jag prickar dem om jag ska kasta tillbaka. Däremot kan jag mula dem, Moahaha!

Det är sådana där helvetesveckor i skolan just nu. När lärarna lägger allt på de sista veckorna innan lovet. Det suger! Man tröttnar sjukt mycket på skolan när de gör så. Menmen snart är det över och jag får underbart jullov. Då ska jag bara sitta på min feta rumpa och äta skumtomtar och ischoklad.

Uppdatering på stallfronten är att det går bra. Jag rider en liten klunshäst just nu. En tinker, detta är inte riktigt min typ av hästar tyvärr. Jag gillar de lite högre och smäckrare med lite mera fart i.

Nu ska jag lägga mig i soffan hos älsklingen och kolla klart på idol, jag säger bara GO CALLE!

Puss er TiGr

RSS 2.0