Jag lever!

Hej hopp. Jag har inte uppdaterat på hur länge som helst! Jag vet faktiskt inte varför, har inte haft något större behov att skriva tror jag. Det har hänt väldigt mycket sen sist jag skrev, jag har till exempel tagit studenten. Så nu sitter jag arbetslös och vet inte riktigt vad jag vill göra med mitt liv. Jag hade hittat en utbildning som jag ville börja läsa, men det fanns inte utrymme i kommunens budget för att låta mig göra det. Det tycker jag var enormt tråkigt för jag hade verkligen velat läsa till djurvårdare. Nu funderar jag på att kanske söka till hotellreceptionist, men jag får se.

Jag måste säga att jag saknar skolan rätt mycket, att ha något vettigt att göra på dagarna. Nu söker jag mest jobb och läser. Men, vad är en bal på slottet? Det har börjat gå mycket bättre för mig på hästryggen i alla fall. Jag har börjat hitta knapparna och det känns faktiskt väldigt bra. Jag har även haft APU på Ljungskile Ridklubb vilket jag uppskattade väldigt mycket eftersom det lärde mig väldigt mycket utöver det vanliga man lär sig på sina lektioner.

Jag har köpt en hamster förresten! Han heter Egon och verkar trivas jättebra hos mig. Det är en långhårig, silverfärgad guldhamster. Han är snart ett halvår gammal.

Ja det var väl det jag hade att berätta, att jag lever helt enkelt. Jag tänkte lägga upp lite fina bilder som visar vad som hänt det senast, lte roligare än en massa text tycker jag!


Närbild på Egon med mobilkameran


Springa med Terjeskrutten!



Avslutar med en bild på min fina Christian <3

RSS 2.0