problem..

Ja mina vänner nu har jag lyckats att pajja knäna.. Höger knä är värst, det är dubbelt stor som vänster och går inte att stödja på för tillfället. Fina små brännmärken på dem också, hoppas fan inte det är nån skit inne i höger knä!


Mys, vill ni smaka?



Den har jag ritat och tryckt helt själv på en tröja! Det ni, jag som är kass på att måla. Den liknar dock "den svenska tigern"




Var på torp med denna damen! Tittade på Bus som stod o delade ut smakprov.



Jag är en kluven och krossad varelse just nu..



fan

Jag är verkligen en idiot

Flying Surprise

Red finaste Flyen, fick bättre än sist :) Känner mig duktigt, iaf lite.



Här har vi honom !



Tihi !



Trav , han har ett underbart steg

Fantastiskt!

Sol och promenad med Fiaa! <3





Kolla magen!!



Sommar!



Jag älskar såpbubblor!


Nej men tjena snygging, jag har tappat mitt nummer, kan jag få låna ditt?

Tengil

All makt åt Tengil - vår ... ? Jag minns inte vad de säger! Om någon vet så snälla hjälp mig! Befriare? Har jag funderat på om det kan vara, men jag vet inte. Jaja, iallafall, så håller min lilla fisk Tengil på att dö. Tror jag, för han simmar skevt. Skulle vara väldigt tråkigt om han gick bort, han har ju trots allt levt väldigt länge i min vård!

Idag stannade jag hemma från skolan, mådde inge bra alls. Visade sig att jag inte missade så mycket. Bränboll, Amarican Pie och Sexquiz. Jag har vart hemma och latat mig, sett på Mordkommissionen och läst Serieparaden. Började även på en ny bok! I djävulens sällskap heter den, den verkar bra. Jag fick värsta suget att baka kanelbullar. Men det fanns inte tillräckligt med mjöl, och jag orkade inte att masa ner mig till affären för att köpa det. Jag är lat, men jag erkänner det iaf! Till skillnad från vissa andra..

Imorgon blir det dock skola, har sovmorgon till tolv, ska bli skönt.

Härlig uteritt!

Måste berätta att jag red en helt underbar uteritt på fina tinkern Jemma idag! Helt fantastiskt i kvällssolen, full fart hela tiden förutom framskrittningen och avskrittningen. Fantastiskt säger jag bara! :)

Vårsol

Det är sol och fint, min vecka har inte vart händelserik direkt. Skolan började i tisdags, det var segt. Onsdagen var chill. Var med Bus då och vi var hemma hos henne, hon förhörde mig på Medeltidslyrikprovet. Doris blev överlycklig av att se mig, jag har saknat den vovven med. Skola idag, det var slappt. Gjorde klart mina bilder idag, duktig Sandra. Ska lämna in dem imorgon. Jag träffade Lars idag! Har saknat honom jättemycket och inte träffat honom på ett bra tag. Var så skönt att se honom sitta där vid pianot och bli skitglad över att se mig med, han rusade fram och kramade om mig. Skönt att folk visar sin uppskattning ibland. Sedan åkte jag och Sebbe buss hem. Jag åt, nu sitter jag här och ser dum ut.

På lördag blir det Ullared för första gången i mitt liv. Det blir nog en upplevelse!
Btw, Kajsa, Tack säger jag bara.

Påskveckan!

Hej i rutan, eller. Vad säger man? Det har vart lov, påsklov! Idag är det måndag, sista lediga dagen. Efter det blir det tillbaka till skolan, det känns lite tråkigt. Inget mera sova länge, inget mera slapp. Bara skola, skola, skola.

Förra måndag t.o.m torsdag var jag hos min lilla häst Terje, som egentligen ägs av en vän till familjen, Eva och Micko. Men jag räknar honom som iaf halva min. På måndagen när jag kom var det full rulle ute på farmen! Det var fullt med folk, Evas son, hans fru och deras barn. Men det var trevligt! Vi åt en god brunch som bestod av omelett, bacon, korv o köttbullar. Efter det åkte Evas son, hans fru och deras barn hem och lite senare åkte Micko till jobbet. Så, jag och Eva gick ut och gick en sväng med Terje. Vi gick bort till de som har tagit över Evas get och två kaniner. Geten blev jätteglad över att se Eva! Det var världens sötaste hund där som sprang runt och retade skiten ur Terje. Sedan gick vi hem, och då skulle vi passera en hage med hästar i. Men det gick inte, Terje började hoppa runt på stället och gnägga som en tok. Vi fick ta en omväg runt hagen och gå över åkern, tillslut kom vi hem och åt en god middag framför tvn.

Tisdag - Sov vi väldigt länge! Halv ett tror jag att vi gick upp. Efter en frukost gick jag ut och började greja med Terje, det blev så att vattenslangen och schampoot åkte fram! Så, jag tvättade honom tills han riktigt glänste i hårremmen. Sedan skulle vi ut och träna på att longera honom, (det gick sådär). Men vad gör han inte då, om inte lägger sig ner och rullar sig och ser sedan ut som en gris igen. Jag tror den hästen är en gris innerst inne. Sedan gick vi hem, såg film och åt.

Onsdag - Vaknade runt elva. Det regnar och är allmänt tråkigt väder. Var ute i stallet en snabbis, innan vi gick in igen. Såg på film hela dagen, åt massa gott och senare en god middag.

Torsdag - Idag åkte vi iväg för att kolla på  ett jättefint halvblod, Flying Surprise. Denna herren är 170 i mankhöjd! En stor pojke, jag gjorde iordning honom och sedan red jag honom. Det gick väl sisådär. Men jag funderar på att ta en lektion för en av de som var med och köpte honom, så att jag lär känna honom lite bättre. Han är en väldigt trevlig häst, och ägarna är helt underbara! Sedan åkte vi hem och åt. Efter det krattade Eva löv och jag var ute och tränade med Terje, det gick kanonbra! Han är väldigt duktig. På kvällen åkte jag hem till mamma och åt middag. Jag gömde mitt brors påskägg så han fick leta upp det och jag letade upp mitt. Mums!

Fredag - Idag åkte jag till BeckaBus <3! Vi hade kul, vi var ute o cyklade, eller ja jag cyklade och Becka åkte minifyrhjuling. Men den stannade mitt i skogen så vi fick leda tillbaka den. Syftet med cykelturen var att leta upp vovven som hade sprungit bort. Men efter ett tag kom han springande helt blöt. Vi åt jättegod mat som Bus mamma hade lagat. Beckas syster, hennes karl och deras charmerande dotter var där och två norska vänner till familjen. Efter maten spelade vi spel som jag förlorade rätt stort. Jag och Becka såg på film sen, jag minns inte vad den hette eller vad den handlade om, för jag somnade ifrån den.

Lördag - Åt frukost hos Becka, sedan åkte jag hem. Hemma såg jag på mordkommisionen hela dagen och lagade potatisgratäng och sallad. Sedan åt vi god mat och sen såg jag Robinson innan jag sov igen.

Söndag - Städdag! Idag har jag städat mitt rum ordentligt! Nu är det jättefint och rent minsann. Efter det såg jag mordkommisionen och sedan tvättade jag. Sen var det dags att sova igen.

Måndag - Idag ska jag hem till pappa, men först ska vi ut till min styvmammas mormor (?) och fira henne och min styvmoster som har fyllt år.

Jag hoppas ni har haft en bra påsk! Det har jag :)

..

And you did it again. Let me be

RSS 2.0