Soool

Det är sol ute! Sommaren är här! Det är bara tre veckor kvar i skolan. Sen har jag underbart sommarlov och kan sova hur mycket jag vill. Tills jobbet börjar. Jag har samma jobb som vanligt på Uddevallahem, det ska bli skoj! Therese förgyller mina jobbdagar! Idag har jag dessutom varit på det vanliga informationsmötet om jobb och har fått beställt ett par större byxor och ett par mindre skor. Det ni, få ihop det om ni kan!

Det är så sjukt mycket i skolan just nu, jag borde egentligen plugga just nu. Men jag tänkte ta tag i det imorgon ordentligt istället. Man kan inte alltid orka. Alla dagar kan inte vara ens bästa dag och jag måste erkänna att idag är ingen bra dag. Det är sådana här dagar man önskar att man hade någon som skämde bort en riktigt mycket och bäddade ner än i sängen gav mig en puss och sedan förklarar att jag får sova hur mycket jag vill ikväll. Men sånt händer väl bara i filmer, eller vad säger ni?

Imorgon har jag dock en liten sovmorgon vilket ska bli skönt. Jag börjar inte ens fören halv tio, ska bli skönt att få sova ut ordentligt. Jag hoppas på att få tillbaka min krönika i svenskan imorgon, är nyfiken vad jag fick för betyg på den. Dessutom är jag sjukt nyfiken på vad jag kommer att få för slutbetyg i kreativt skrivande, det är inte lätt att bara gå runt och vänta. Morgondagen består annars bara av tre lektioner och en enorm rast. Den som lägger schemana på min skola är inte den bästa direkt.

Imorgon kväll ska jag även till stallet och rida vilket ska bli jättekul. Jag är nyfiken på vem jag ska rida och vilket tema vi ska ha. Utan hästarna hade jag inte varit någon. Det kan jag lätt säga. I helgen blir det partaj för Chrisse som fyller 22. Ska bli roligt, hoppas att han tycker om mina presenter. Jag är inte direkt duktig på att köpa presenter, han kan väl i värsta fall låtsas bli glad så kan han slänga dem sedan när jag inte ser. Vi ska även spela fotbollsgolf, får se hur det går. Jag är inte direkt duktig på det, jag kommer väl att gå flera hundra meter bakom alla andra.

Nej nu ska jag och mitt dåliga humör gå och lägga oss.. Heja Bingo i Djävulsrallyt!



Helg!

God morgon alla glada!

Nu är det helg minsann, lördag mera bestämt. Min fredag spenderade jag tre timmar i skolan först. Rörlig bild, fick inte jättemycket gjort. Kunde rättare sagt inte göra så mycket. Så nästa vecka blir det till att börja filma! Sedan åkte vi hem till Christian, åt jättegoda pannkakor. Sen somnade jag i Chrisses säng. Sov till tjugo i sex, då var det bara att gå upp för att hinna byta om. Vi skulle nämligen på kalas, Chrisses kusin fyllde 30 år minsann. Så det blev kalas till klockan tio. Sen åkte vi hem, satt lite vid datorn och sen somnade jag rätt gott kan jag ju tala om. Dock drömde jag mardrömmar igen, vaknade upp och var sjukt arg på Chrisse. Jag vägrade att låta honom ta i mig, höll på att gå och lägga mig på soffan.

Idag är det lördag, Chrisse sitter och spelar playstation 3, han svär som fan och gungar med i takten som han kör, jag sitter och ska snart se på southpark. Vi ska ner till stan en snabbis idag och lämna in filmerna vi glömde lämna in igår, dessutom ska vi handla lite. Sedan blir det en hel del plugg, skolan är rätt korkad endå som lägger typ alla stora uppgifter några veckor innan sommarlovet. Jag LÄNGTAR tills sommarlovet. Jag har lov ett tag innan jag börjar att jobba. Ska bli gott att jobba så att pengarna rullar in till körkortet!

Nej nu lockar southpark! Ha det bra.


Look into my eyes ^^

RSS 2.0