Myskväll!

Jag kom fem minuter försent till skolan, hittar inte exposalen! Springer runt och letar som en galning, tillslut hittar jag den. Kommer in och det visar sig att vi ska fortsätta blanda färger, jag hatar att måla! Jag kladdar klart mina färger och känner mig nöjd, så får vi rast. Jag och Sandra kom lite sent från rasten, och gissa vad? Då ska vi måla ännu mera! Jag hatar Expo! Jag tänker inte måla, punkt slut! Efter Expon var det lunch, nån köttfärskladd, jag åt morötter, Mums! Efter lunchen hade vi Svenska. Men vi fick kolla på treornas projektarbeten som vi senare ska skriva en artikel om. Så jag var och kollade på många foton och något rave och lite annat. Matten kom jag sent till, fastnade i ett samtal med Andreas. Men det visade sig att jag var först! Alla andra kollade på projektarbeten, så jag fick massa beröm. Efter matten var det engelska, jag satt och skrev några rader om projektarbetena. Sedan var skoldagen slut, så jag åkte hem och städade rummet och började laga mat, fiskpinnar och mackaroner. Sen kom Bus! Så vi lagade klart maten och spela kort innan min familj kom hem så vi kunde äta. Efter maten gick vi till Kvantum och köpte Kanelbullar, chokladhavrefras och biskvier. Sedan pallrade vi oss hem till mig och såg på film, Katakomberna. En jättebra film. Biskvier är väldigt äckligt, längesedan jag åt något så äckligt! Nu har Becka nyss åkt och jag ligger i sängen, ska nog sova så jag orkar upp till skolan imorgon!

God morgon!

Torsdag idag! Jag sitter och väntar på bussen till skolan. Ska ha expo idag, en sjukt tråkig kurs. Jag målar inte men det verkar inte Eta förstå. Jag blev verkligen kanonnöjd med mitt hår idag! Tills mamma släpper bomben "Det regnar ute idag". Jag hatar vädret! Sverige har aldrig bra väder! Snön ska komma i December inte i Februari! Nog med klagande! Jag har hittat en ny favoritlåt! Fer shure med Medic Droid. Åh vad du är töntig tänker säkert vissa nu. Men vet ni? Mitt liv min åsikt.
Jag vet fortfarande inte hur det blir, folk verkar ha svårt att bestämma sig. Men det är bara att kämpa igenom det. Min fisk lever föresten! Tengel, han äter och verkar leva gott!
Nu ska jag springa till bussen, kanske bloggar ikväll.

Onsdag..

Jag är så, osäker.. Vet inte hur det blir imorgon... Jag kanske blir bortvald, igen...

Välkommen hem Bus!

Bus kom hem från Turkiet igår! Så idag traskade jag över till henne och sa välkomen hem. Möttes av Bus vid flygklubben och två galna småvovvar som skäller som tokar när de får se mig. Så sjukt skönt att se min Bus igen! Efter det gick vi hem till henne och poppa popcorn o såg på film och åt popcornen, choklad o drack dricka. Vi såg Seven. Det är andra gången jag ser den, en väldigt bra film! Sen satt vi bara och pratade och hade det mysigt innan jag pallrade mig hemåt. Nu har jag precis ätit två toast och funderar på att gå och lägga mig. För jag kommer inte somna än på ett tag. Skola imorgon, jippie.. Inte..

Kul kväll igår

Igår åkte jag in till stan för att träffa Sandra, men det kommer ingen buss! Så pappa får köra mig till torp, och där missar jag såklart först ettan o sen sexan. Så jag fick vänta en halvtimme. När jag äntligen kommer in till stan träffar jag Sandra! Skoj skoj, vi gick till Hemmakväll o hyrde fem filmer och köpte godis för 79 kr. Sedan gick vi till Willys och köpte Chips, dipp, gräddfil och två drickor. Efter det tog vi oss till Donken och åt var sin Happy Meal. Vi tog en buss ut till torp där Carina var jättesnäll och hämtade upp oss. När vi kom hem till mig gjorde vi iordning dippen o hällde upp allt godis o chips. Sen såg vi fyra filmer. Först såg vi "Spider", den var väldigt konstig. Efter det såg vi "Från Andra Sidan", den var jättebra! Handlade om ett barnsjukhus där det spökade. Sedan såg vi "Wrong Turn 2", den var lite knepig men läskig som satan. Plus att det var med en Action Man gubbe. Sist såg vi "Big Fish" , det var en jättebra, mysig film som handlar om en pappa som berättar massa historier om sig själv, med lite "krydda". Efter det somnade vi.

Idag var vi ute och fotade, sen åkte Sandra hem. Så jag städade köket och röjde mitt rum. Nu sitter jag och bara tar det lugnt. Funderar på att spela något kul spel kanske!

Rastlös

Jag är nog jordens rastlösaste människa. Jag ska ta bussen från Ålandsvägen klockan 14.10. Men jag blir väckt klockan åtta. Nu har jag städat mitt rum, städat akvariet, gett katten mat och vatten, gjort iordning middagen jag ska ha med mig till stallet, diskat och gjort iordning mig själv. Vad ska jag göra nu då? Ibland förstår jag inte själv hur jag orkar. Ikväll ska jag vara duktig och skriva ett detaljerat inlägg om hur det var i stallet. Jag tror jag ska lägga mig platt fall på sängen och läsa nu. Det har jag förtjänat. Ha en fin dag alla!

Kent

Söndag idag, söndagar är alltid sega dagar. Jag har vart jättedålig på att skriva, men det har vart rätt mycket annat. Som skolan och vänner. Man får inte glömma dem! Igår var jag och såg på Valkyria med Sarah. Filmen var jättebra. Killen som satt bredvid mig var mindre bra. Han andades jättehögt och la sin jacka över mig. Hoppas han snubblar och dör eller något. Nu är det lov! Det är väldigt skönt. Jag ska sova länge och bara slappa. Imorgon har jag vart så snäll så jag har lovat Andrea att hoppa in som stallvärd. Så jag åker iväg till stallet redan klockan två, och kommer inte hem förens halv nio. Det kommer bli roligt. Jag skulle vilja åka till Göteborg på lovet, om någon vill med så kan ni väl höra av er? You got my number. Sitter just nu och lyssnar på Kent, en fras fastnar i huvudet "Alla dem han älskat , och dem han bara sög av". Kent är helt fantastiska, texterna är helt. Det går inte att beskriva i ord! Tänkte även försöka lägga upp en bild på nya håret!
 
Nya håret o mongo min :D

Ny frisyr , minsann!

Idag mina vänner, har jag klippt mig! Det blev väl, sådär.. Ser lika drägg ut som vanligt. Jag har även vart på torp med Sandra och Johan. Vi käka Donken och var knepiga. Men det var skoj! Nu sitter jag i sängen och tänker på att jag måste städa för jag har lovat mamma att åka dit imorgon. 

Baby, you know I love you <3 I'm sorry I always fuck everything up! You are the greatest, my number one <3

..

Så snabbt förstörde du min perfekta dag.

Måndag!

Idag är det måndag! Härligt inte sant? Jag har haft en väldigt soft dag. Började med att jag tog bussen in till skolan och letar efter människor. Hittar slutligen Andreas och Simon! Simon gav mig världens godaste massage! Jag tackar och bugar. Sedan gick jag och Andreas ner till filmkunskapen, och då kom jag på att jag har glömt Amanda. Så jag får ringa efter henne, och den dummern är fortfarande hemma. Tillslut är alla på plats i filmsalen och vi ser filmen Crash, som förövrigt är sevärd! Efter det var det lunch, vilket jag skippade. Sen kom min undebara Sandra! Vi hade MDK och jag och Sandra var ute och tog bilder, på en naken barbiedocka i olika ställningar. Sen satt vi vid statyn på torget och åt morotsmuffins och drack jolt. Helt underbart att njuta av den första värmande solen! Sen gick vi och fick närvaro. Innan vi gick hem tände vi på barbiedockan med killparfym och tändare. Den smälte! En mycket lyckad dag, om jag får säga det själv!

Jag måste nämna att jag saknar sönder mig själv efter min älsklings Bus! <3

Trött

Idag är det fredag, har människor förklarat tre gånger för mig idag. Så jag är rätt säker på att det är fredag. Jag har vart i skolan idag! Det var helt okej faktiskt. Datakunskapen är seg, men lätt. MDKn är väldigt oinspirerande, men sen kom vändpunkten! Matteprovet! Som gick hur bra som helst! Känner mig jättestolt! Jag som satt uppe halva natten igår och pluggade. Smått förtvivlad, vet inte hur många gånger boken åkte in i väggen och jag började snyfta. Slutade en och en halv timme innan bussen gick, lite tråkigt men det finns alltid underbara människor att prata med! Jag uppskattar verkligen mina vänner och är glad att de finns i mitt liv, trots att jag är väldigt dålig på att visa det ibland. I helgen händer inte mycket alls, jag ska ta det väldigt lugnt och vila mycket och plugga litegrann. Jag har förövrigt köpt nya hörlurar som jag är helnöjd med! Skullcandy, svarta som man kan ha minneskort i. Nu ska jag sätta mig och mumsa på choklad och se på tv!

Boring

Well, inget nytt idag. Alla dagar är likadana. Det blir bara en grå massa. Skola, hem, äta, plugga. Men man får väl göra det bästa av situationen. Det är ju iaf snart lov! Har eventuellt hittat två hästar att få rida! Skojskoj! Men, nu ska jag tigga chips av min kära fader.

RSS 2.0