Förkyld

Hej alla människor.
Jag är förkyld, inte kul. Är helt igenkorkad i näsan för tillfället, tur att halsontet är bort nu iaf.

Idag fyller min pappa år! Därför säger jag grattis till honom. Av mig och Christian fick han en gratis tvätt på båda hans bilar. Sedan fick han även en blomma och en svetshjälm av familjen. Så nu är han go och glad. Dessutom bakade jag en kladdkaka som vi åt efter maten. Smaskens med kladdkaka och glass. Efter det sa vi adjö och jag åkte iväg till stallet.

När jag kom fram dit fick jag reda på att vi skulle rida ut. Dessutom skulle jag rida min Bamseskrutt. Helt underbart att vara ute i skogen och lulla med tanke på det fina vädret, och hur avnjuter man inte ett fint väder om inte till häst? Dock var Bamse lite bökig och skulle slänga med huvudet hela tiden och ville inte riktigt gå som jag ville att han skulle gå. Så vi kriga lite men efteråt var vi bästa vänner igen, han är verkligen bäst Bamse. När vi skulle släppa ut hästarna i hagen blev han överlycklig och drog iväg i full galopp. Sötnöt!

Under den senaste tiden har jag haft fullt upp med skolarbete, det har varit hur mycket som helst! Som tur är så är denna veckan rätt så lugn. Nu är det bara 6 o en halv vecka kvar till SOMMARLOV! Ska bli så jävla gott, dessutom kommer jag att jobba i sommar så att pengarna rullar in till körkortet. Jag har dessutom börjat att köra mera seriöst nu och det går rätt så bra faktiskt, förhoppningsvis får jag körkortet när jag fyller 18.

Imorgon ska jag på en rättegång med klassen. Jag är så jävla nyfiken jag har aldrig varit på en rättegång förut och det ska bli intressant att se hur det går till. En gång i tiden ville jag ju trots allt bli åklagare och de tankarna finns fortfarande långt inne i bakhuvudet. Dock kommer jag nog sluta som en journalist. Men min dröm är att få starta en egen ridskola. Tyvärr kommer det nog att alltid bara vara en dröm...

Nä nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas att bejben vill komma efter. Kanske lockar jag mer än WOW?


Chrisse och hans vovve Scarlet leker i trädgården


Kan man bli sötare ? <3

Bowling

Igår ringde jag in till bowlingen för att höra om man kunde boka bana för kvällen, självklart var jag beredd för att det skulle vara fullt och det var det. Men så säger damen jag pratar med att imorgon är det lugnt och du kommer inte att behöva boka för att spela. Så idag åker jag dit när de öppnar och då helt plötsligt finns det INGA banor och vi skulle få vänta i EN TIMME. Så vi sticker därifrån. Ringer in till bowlingen och frågar om att få boka klockan ett för att då har det gått EN TIMME, men finns det plats då? Nej, vi får inte bokat förren klockan två. BRA BOWLINGHALLEN! Duktigt.

RSS 2.0