LOV!

Nu är det äntligen sportlov! Så himla skönt att inte behöva gå upp tidigt på morgonen bara för att släpa sig till skolan. Inte det att jag inte gillar skolan, men man tröttnar när det är sånt här väder. Det bara snöar och snöar. Idag har det till och med vart storm, helt galet! Mitt i allt tycker min kära far att vi ska åka till torp och köpa middag och godis. På vägarna ligger det enorma snödrivor som man måste köra igenom och när man gör det så ser man inte ett piss framför sig. Snacka om att jag var rädd! Men vi kom både fram och tillbaka, tack vare pappas skickliga körning.

Under lovet har vi fått i läxa att filma om våran hobby. Jag har tänkt att filma om mitt intresse för hästar. Med tanke på att jag har ridit i snart tolv år så tycker jag att det är min största hobby som är värd att filma om. Dock kommer jag nog mest filma min lille bebis Terje. Hoppas Chrisse kan hjälpa mig lite med det.

Nu när jag ändå har dragit upp Chrisse så kan jag få lov att tala om att igår hade vi varit tillsammans i åtta hela månader! Helt galet tycker jag, och jag är fortfarande som en nykär liten skitunge. Men jag är sjukt glad att jag har Chrisse och sjukt tacksam att han står ut med mitt humör.

Mer vad som händer på lovet blir att på måndag ska jag iväg till stallet och rida en sväng. Jag hade tänkt mig ut till Eva en sväng med tanke på att det är där Terje står och han ska vara med på min film. Jag vill ut och röra på mig på lovet, ut och gå. Men man blir så omotiverad när det är tre meter snö och svinkallt. Då stannar jag hellre hemma i soffan framför tvn med en grapefrukt att mumsa på. Jag åt grape för första gången i mitt liv för någon månad sen och sedan dess har jag varit fast! Jag kan inte sluta äta det, det är så sjukt gott.

Jag hade tänkt att försöka få lite tid för både Fia och Bus på lovet, om de nu har tid för mig. Det har vart så mycket med skola, läxor, stall och skytte att jag inte har orkat på eftermiddagarna. Har bara velat ligga och sova. Förresten ska jag sitta med när älsklingen ska på årsmöte för sin skytteklubb. Ska bli riktigt intressant, jag ska bara sitta där tyst som ett litet ljus.

Imorgon vill jag ta mig ut med kameran och fota hur det ser ut ute, all snö och sånt. Kanske lägger upp några bilder här på bloggen. På tal om bilder så var jag dum nog att lita på pappa och lägga över alla mina bilder på hans bärbara hårddisk, som är hemmabyggd, när jag uppgraderade min dator till Windows 7. Gissa vad som händer med hårddisken? Den går sönder, så nu är alla mina bilder borta. Är det inte tragiskt?

Nu ska jag och älskling se på Melodifestivalen! Ha ett bra lov!


Bilden är från när vi var på HMS Belfast när vi var i London. Snodde den av mamma <3

.

Jag älskar dig. <3
Vill aldrig någonsin förlora dig, du är det finaste jag har. Utan dig är jag inget. Du är mitt liv.

RSS 2.0