Update!

Jag har ju glömt att lägga upp bilderna från när jag och Bus gick vårruset. Inte för att det är så många bilder men och? Detta var i alla fall tredje året vi gick vårruset och många år till kommer det bli! Det är en sak som vi alltid ska göra! <3


Kön till toaletten var galet lång! Men som tur var gick det fort tack vare att det fanns så många toaletter.


Min älskade Bus innan vårruset! <3


Jag är taggad inför vårruset! Jag var den enda i hela Vänersborg som gick med luvan uppe, skateskor och solglasögon!

Hörs förhoppningsvis snart igen!

Blåsväder

Idag har det blåst som jag vet inte vad. Jag har försökt att sola hela dagen men det har gått sådär. Det går bra ett tag men sen försvinner solen bakom en massa moln också sitter man där och huttrar. Så nu efter tre timmar ger jag upp. Jag hoppas att jag har fått lite färg i alla fall. Idag har jag tvättat två maskiner och hängt ut dem, det ser ut som att alla tvätt ska flyga bort i vinden. Får hoppas att den inte gör det för då ligger jag illa till hos pappi!

Jag har börjat att träna nu mina kära vänner. Nu ska fettet förbrännas! Jag känner att jag har gått upp för mycket nu och att jag behöver träna bort lite överskott så att jag ser bra ut. Så idag testade jag Wii fit plus för att pappa sa att det var bra. Jag vet inte om det funkar än, men jag kan tala om en sak och det är att det var sjukt kul att träna genom det. Enligt den så har jag förbränt 178 kalorier på 30 minuter. Får hoppas att det funkar så att jag kan träna och ha skoj! Så förhoppningsvis väger jag runt 60 kilo om ett halvår.

Det är midsommar på fredag. Den ska firas hemma hos älsklingen tillsammans  med hans släkt. Det kommer säkert att bli jättekul! Den 19 Juni hade Christian och jag varit tillsammans i ett år , detta firades med skumpa och film. Vi hade tänkt oss att gå ut och äta men det vara bara det att jag hade tagit fel på tiden. Så när vi kom ner till stan så var det stängt. Detta ledde till att vi fick ta en pizza tillsammans istället. Kanske inte jätteromantiskt, men det var i alla fall bara jag och Chrisse och vi gjorde det bästa av situationen. Så tack min älskling för en kanondag, det har vart ett underbart år med dig och du har verkligen förgyllt mina dagar. <3



Snart kommer alla hem och det ska bli gött faktiskt, det är lite smått segt att vara hemma ensam på dagarna. Men samtidigt ska jag inte klaga eftersom att jag inte tar kontakt med någon kompis heller för att hitta på något. Jag tror att jag undermedvetet tycker att det är sjukt gott att vara ensam och kunna göra exakt vad jag vill.

Nu ska jag snart ut och kolla tvätten, får hoppas att den har torkat. Ha det bra alla och så hörs vi snart igen!



Sommarlov!

Woho nu har jag sommarlov! Dock kommer det att bli lite segt för älsklingen kommer ju jobba. Men men, jag får aktivera mig själv på andra sätt. Jag menar jobb är ju bra, det leder kanske till en lägenhet tillslut.  Hoppas, hoppas!

Jag har fått mina betyg, är inte jättenöjd. De kunde varit bättre, men så tänker man väl alltid. Ska bli så skönt att slippa vara i skolan och ha tråkigt och behöva tänka på läxor dit och prov hit. Nu har jag tre veckors lov framför mig innan jag börjar att jobba. Det ska bli gott att jobba, jag och Therese kommer ha ännu en kul sommar!

Just nu sitter jag barnvakt åt min lillebror. Eller ja jag sitter och skriver medan brorsan och Chrisse sitter och spelar Super Mario på vårat Wii. Det plingar och låter som fan, jag fattar inte det roliga med Wii. Xbox 360 är mera min melodi minsann. Forza motorsport 3 is the shit, tihi.

Nej nu ska jag läsa massa människors bloggar. Hoppas ni får en bra lördagskväll.


Sängen är det bästa stället att pussas på, eller vad säger ni? <3

RSS 2.0